Onze soepen - Nos potages
* Dagverse soep (Potage du jour)
* Ossenstaartsoep op de wijze van de chef (Potage de queue de boeuf)
Koude voorgerechten - Entrées froides
* Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw runderras met parmezaanschilfers afgewerkt met balsamico-truffel vinaigrette (Carpaccio de boeuf Blue-Blanc Belge avec copeaux de parmesan)
* Slaatje lauw geitenkaasje met spek en broodkorstjes, honing en provençaalse kruiden (Salade de chèvre miel et herbes de Provençe avec croûtons et lardon)
* Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes. (Salade tomates aux crevettes)
* Slaatje met gebakken scampi’s en spek (Salade scampi et lardons)
* Bordje met gerookte zalm en zijn garnituur (Assiette de saumon fumé, avec garniture)
* Paté van de chef (Paté du chef)
Warme voorgerechten - Entrées chaudes
* Garnaalkroketjes (2 stuks) (Croquettes de crevettes grises faites maison)
* Kaaskroketjes (2 stuks) (Croquettes aux fromage gris faites maison)
* Scampis in lookboter (Scampis à l’ail)
* Scampis van het huis (Scampis maison)
* Scampis Louisiana
* Gamba’s gegrild (Gamba grillés)
* Gamba's in de oven met look en kruiden van de chef
* Duo van garnaal- en kaaskroketten
Onze salades - Nos salades
* Slaatje met lauw geitenkaasje met spek en croûton afgewerkt met honing en Provençaalse kruiden (Salade de chèvre aux lardons et croûtons, miel, herbes de Provençe)
* Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes (2st) (Salade avec tomates aux crevettes)
* Slaatje gerookte zalm en Nieuwpoortse garnaaltjes (Salade avec saumon fumé aux crevettes Nieuwport)
* Slaatje met gebakken scampi’s en spek (Salade scampi sautés avec lardons)
Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood.
Toutes nos entrées sont servies avec du pain