Onze entrecote kaart
Onze streng geselecteerde runderrassen lopen vrij in de natuur en ontwikkelen dus ook meer spieren. Ze grazen in hun natuurlijke en oorspronkelijke terroir wat aan elk ras een specifieke smaak geeft. Een sterke textuur en een typische smaak zijn de perfecte match voor het dry aging proces (rijping). Na een aantal weken rijpen ontwikkelt zich vanzelf een uitzonderlijk lekker en mals stukje vlees. Neem gerust de proef op de som, het zal vast en zeker een intense smaakbelevenis zijn.
Zeer fijn, mals en vetarm rundvlees
Mals, sappig en iets gemarmerd rundvlees
* Belgisch Wit-Blauw ( 3 weken gerijpt)
Zeer fijn, mals en vetarm rundvlees
* Simmentaler ( 3 weken gerijpt)
Roodbont bergvee dat in alle rust gras en klaver kan grazen op berghellingen en valleien. Vlees met zachte en fijne structuur, kruidige smaak en fijne marmering.
* Black Angus ( 3 weken gerijpt)
Fier,vorstelijke en inktzwarte graseter die op dit eiland het gehele jaar door in de natuur kan blijven. Deze biotoop bepaalt het unieke aroma en pittige smaak met natuurlijke vetdooradering.
* Holsteiner ( 3 weken gerijpt)
Zwart-wit melkvee, van minder intensieve melkveehouderijen. De stressvrije en uitgestrekte weiden zorgen voor een donkerrood vlees met een diepvolle en romige smaak met sterke marmering.
* Blonde d'Aquitaine (3 weken gerijpt)
Jong, vrouwelijk rund, mals en sappig, fijne structuur
* Scottona (Italië) (vanaf 2 weken gerijpt)
Jong,vrouwelijk rund die met de liefde van de Italiaanse boeren in Verona groot gebracht wordt. Fluweelzachte smaak, fijne draad en super mals vlees.
* Frisona Gallega (3 weken gerijpt)
Melkvee die in alle rust opgroeid in het Spaanse Gallicië. Bezit een diep rode kleur, volle smaak, en uitstekende structuur
Degustatie
U kan ook altijd een degustatie nemen van verschillende rassen.
Min 2 pers, per persoon is een ras mogelijk, max 4 verschillende rassen.