Suggesties

 

Bij de apero

* Bordje van Italiaanse ham

 

Voorgerechten

* Huisgemaakte vleeskroket van Duke of Berkshire met pickles 

* Gelakt buikspek van Duke of Berkshire, op lage temperatuur gegaard met een harmonie van munt en koriander

* Ossenstaartsoep op de wijze van de Chef - Toppertje!

* Paté van fazant vergezeld van ajuinconfituur en zijn garnituur, toastje van rozijnen

* Terrine van ganzenlever "uit Handzame", crumble van speculoos, toastje van rozijnen

 

 Hoofdgerechten

 * De Letten"Burger"

* Hertenkalffilet saus "Grand Veneur", pommes dauphiné en zijn garnituur

* Fazant op grootmoeders wijze, groene kool puree en zijn garnituur

* Stoofpotje van hert, groene kool puree en zijn garnituur

*  Bullseye (typische hamburger met gemarineerd vlees van Ierse Ribeye) - Toppertje !! -

* "Brokke van de koe" (selectie van de chef), fris slaatje en peperroomsaus

 

* Entrecote Abondance (3 weken gerijpt)

Abondance (zusje van de Montbéliarde), Frans bergras uit de Haute Savoie. Erg lekker en mals vlees!

         Desserts

* Crème brûlée

                                                                                                                                                

 !! Menu " LETTENBURG " !! 

 

Garnaalkroketjes met een fris slaatje en huisgemaakte cocktailsaus

 ***

Gegrilde côte à l'os met warme groentjes, saus naar keuze en verse frietjes

 

 ***

Dame blanche of Irish coffee  

 

 

  !! Menu " CARNIVOOR" !!

 

Duo van huisgemaakte vleeskroket met gelakt buikspek, op lage temperatuur gegaard

 

***

Op houtskool gegrilde Ierse ribeye met sausje naar keuze, verse frietjes en fris slaatje

 

***

Duo van sorbet of Irish coffee

 

             

Abondance (zusje van de Montbéliarde)