Suggesties

 

Bij de apero

* Bordje van Italiaanse ham

 

Voorgerechten

* Huisgemaakte vleeskroket van Duke of Berkshire met pickles 

* Gelakt buikspek van Duke of Berkshire, op lage temperatuur gegaard met een harmonie van munt en koriander

* Ossenstaartsoep op de wijze van de Chef - Toppertje!

 

 Hoofdgerechten

 * De Letten"Burger"

*  Bullseye (typische hamburger met gemarineerd vlees van Ierse Ribeye) - Toppertje !! -

* "Brokke van de koe" (selectie van de chef), fris slaatje en peperroomsaus

 * Broodje smoked pulled pork met frietjes

 * Gegrilde tonijn met een vinaigrette van yuzu, frisse groentjes en verse frietjes

 

* Entrecote Limousin (3 weken gerijpt)

Ras oorspronkelijk afkomstig uit Zuidwest Frankrijk, mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid.

Ze zijn er terug, de Zeeuwse mosselen!

* Kindermosselen natuur

* Mosselen natuur

* Mosselen witte wijn

* Mosselen look

* Mosselen in de lookroom

 

        Desserts

* Crème brûlée

* Coupe met verse aardbeien

                                                                                                                                                

 !! Menu " LETTENBURG " !! 

 

Garnaalkroketjes met een fris slaatje en huisgemaakte cocktailsaus

 ***

Gegrilde côte à l'os met warme groentjes, saus naar keuze en verse frietjes

 

 ***

Dame blanche of Irish coffee  

 

 

  !! Menu " CARNIVOOR" !!

 

Duo van huisgemaakte vleeskroket met gelakt buikspek, op lage temperatuur gegaard

 

***

Op houtskool gegrilde Ierse ribeye met sausje naar keuze, verse frietjes en fris slaatje

 

***

Duo van sorbet of Irish coffee