Suggesties

 

Bij de apero

* Bordje van Italiaanse ham

 

Voorgerechten

* Huisgemaakte vleeskroket van Duke of Berkshire met pickles 

* Gelakt buikspek van Duke of Berkshire, op lage temperatuur gegaard met een harmonie van munt en koriander

* Sint-Jacobsnootjes met een ratatouille van winterse raapjes en een jus van schaaldieren

 

 Hoofdgerechten

 *  De Letten"Burger"

* "Brokke van de koe" (selectie van de chef), fris slaatje en sausje op basis van dry aged beef

* Sint-Jacobsnootjes met een ratatouille van winterse raapjes en een jus van schaaldieren

* "Pelure de boeuf" met een sausje van de chef, fris slaatje en verse frietjes

* Zonnevisje vergezeld van een citrusvinaigretje, Provençaalse aardappel en een crème van aubergine 

* Gebakken zeetong "meunière" met een fris slaatje en verse frietjes

     Desserts

* Crème brûlée

                                                                                                                                                

 !! Menu " LETTENBURG " !! 

 

Garnaalkroketjes met een fris slaatje en huisgemaakte cocktailsaus

 ***

Gegrilde côte à l'os met warme groentjes, saus naar keuze en verse frietjes

 

 ***

Dame blanche of Irish coffee  

 

 

  !! Menu " CARNIVOOR" !!

 

Duo van huisgemaakte vleeskroket met gelakt buikspek, op lage temperatuur gegaard

 

***

Op houtskool gegrilde Ierse ribeye met sausje naar keuze, verse frietjes en fris slaatje

 

***

Duo van sorbet of Irish coffee