Vers uit de zee - Plats de poisson
* Vispannetje (Cassolette de poisson)
* Scampi’s in lookboter - à l’ail
* Scampi’s van het huis - maison
* Scampi's Louisiana
* Gebakken kabeljauwhaasje met prei en wortel, beurre-blanc sausje afgewerkt met citroen, en aardappelpuree (Filet de cabillaud avec poireaux et carottes, sauce au beurre blanc et citron, purée de pommes de terre)
* Sliptongen met botersaus (3 stuks) (Soles avec sauce au beurre)
* Gamba’s gegrild (grillés)
* Gamba's in de oven met look en kruiden van de chef
Vleesgerechten - Viandes
* Ribbetjes (Echine de porc)
* Kleine portie ribbetjes (Petite portion échine de porc)
* Lamskroontje met groentenkrans (Carre d’agneau avec légumes chauds)
* Filet mignons met jus van de pan (natuur) (Steak nature)
* Filet mignons met saus naar keuze (Steak avec sauce au choix)
* Côte à l’os gegrild met saus naar keuze en warme groentjes (Côte a l’os grillé avec sauce au choix et légumes chauds)
* Mixed grill (vanaf 2 pers.) (grillade van diverse vleessoorten - grillades avec différentes viandes )
* "Brokke van de koe" (selectie van de chef) TOPPERTJE!, met een fris slaatje en saus naar keuze
* Kraaibiefstuk met bordelaise saus (Steak onglet, sauce bordelaise)
* Huisgemaakte vol au vent met een fris slaatje
* Huisbereide verse americain van Belgisch Wit-Blauw runderras (americain préparé maison de Bleu-Blanc Belge)
Bakproces:
Bleu: rauw & warm
Saignant: bloedend
A point: op punt
Bien cuit: doorbakken
Sausen - Les sauces
* Natuur (braadjus)
* Kruidenboter (beurre de herbes)
* Champignonroomsaus / peperroomsaus (sauce poivre)
* Roquefort saus
* Champignon natuur
* Béarnaise
Onze burgers - Nos burgers
* Bullseye (typische hamberger met gemarineerd vlees van Ierse Ribeye. Topper!
* De Letten"burger" (eigen bereide hamburger met puur rundvlees van Wit-Blauw)
Al deze gerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, gratin aardappelen, aardappel in de pel, puree.
(Un choix à chaque plat entre frites, puree de pommes de terre, pommes de terre natures et gratin dauphinois).
Om een vlotte bediening te kunnen garanderen, vragen wij uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel.
Alvast bedankt voor uw begrip.