Vers uit de zee - Plats de poisson

 

* Vispannetje (Cassolette de poisson)

 

* Paling gebakken met tartaar (Anguilles sautées avec tartare)

 

* Paling met Provençaalse saus  (Anguilles sauce provençale)

 

* Paling in de roomsaus  (Anguilles sauce crème)

 

* Paling “ Lettenburg”  (in een roomsaus met zalm - a la crème et saumon )

 

* Paling in het groen (Anguilles au vert)

 

* Scampi’s gegrild - grillés 

 

* Scampi’s in lookboter - à l’ail 

 

* Scampi’s van het huis - maison 

 

* Kabeljauwhaasje met preiroomsaus  (filets Cabillaud avec poireau sauce à la crème) 

 

* Slibtongen met botersaus (3 stuks) (Soles avec sauce au beurre)

 

* Gamba’s gegrild (grillés)

 

bekijk ook onze suggesties !!!

 

 

Vleesgerechten - Viandes

* Ribbetjes (Echine de porc)

 

* Kleine portie ribbetjes (Petite portion échine de porc)

 

* Lamskroontje met groentenkrans (Carre d’agneau avec légumes chauds)

 

* Reuzebrochette (Brochette géante)

 

* Filet mignons met jus van de pan (natuur) (Steak nature)

 

* Filet mignons met saus naar keuze (Steak avec sauce au choix)

 

 

* Côte à l’os gegrild met saus naar keuze en warme groentjes (Côte a l’os grillé avec sauce au choix et légumes chauds)

 

* Mixed grill (vanaf 2 pers.) (grillade van diverse vleessoorten - grillades avec différentes viandes )

 

* Kraaibiefstuk met bordelaise saus (Steak onglet, sauce bordelaise)

 

* Huisgemaakte vol au vent met een fris slaatje

 

* Huisbereide verse americain van Belgisch Wit-Blauw runderras (americain préparé maison de Bleu-Blanc Belge)

 

* Schelle van de zeuge

* De Letten"Burger"

 

Bakproces:

 Bleu: rauw & warm

 Saignant: bloedend

 A point: op punt

 Bien cuit: doorbakken

 

Sausen - Les sauces

 

 

* Natuur (braadjus)

 

* Kruidenboter (beurre de herbes)

 

* Provençaalse saus

 

* Champignonroomsaus / peperroomsaus (sauce poivre)

 

* Roquefort saus

 

* Champignon natuur

 

* Béarnaise

 

 

 

Al deze gerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, gratin aardappelen, aardappel in de pel, puree.

 

(Un choix à chaque plat entre frites, puree de pommes de terre, pommes de terre natures et gratin dauphinois).

 

 

 

Om een vlotte bediening te kunnen garanderen, vragen wij uw keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel.

 

Alvast bedankt voor uw begrip.